Přidejte se do naší komunitní skupiny na Facebooku!

Přidejte se do naší komunitní skupiny na Facebooku!

Rádi vás přivítáme v naší nové skupině na Facebooku, která sdružuje naši respondentskou komunitu. V této komunitě dáme rádi prostor vám, pro vaše dotazy, nápady a společnou diskusi. Uděláme si i anketu o tom, na jaké téma byste rádi vyplňovali výzkum a jaká témata by se vám líbila :)

Vážení a milí respondenti,

zveme vás do naší nové skupiny na Facebooku s názvem „Komunita ČNP.“ Tato skupina sdružuje komunitu Českého národního panelu na jedno místo. Tady bychom rádi dali prostor i vám a sdíleli společně různé nápady a diskusi.

Zrovna tak, jako bychom se společně sešli u táboráku, tak i v této skupině bychom chtěli vytvořit fajn společné místo, kde se bude naše komunita potkávat v dobré náladě.

Tak se pojďte společně bavit, začlenit se do komunity našeho panelu a sdílet s námi, co vás zajímá a co máte rádi. I nás to zajímá a rádi si to poslechneme. Těšíme se na vás, dostanete se k nám skrze tento odkaz: https://www.facebook.com/groups/273132914180978?modal=false&should_open_composer=false

U vstupu do skupiny nám prosím při požádání o členství vyplňte svůj registrační email, ať víme, že jste skutečně našimi členy.

Váš tým ČNP