Český Goodwill 2023 - máte tip na nominaci?

Český Goodwill 2023 - máte tip na nominaci?

Znáte podnikatele nebo společnost, kterých si vážíte a zasloužili by si ocenění Český Goodwill 2023? A víte, jak snadné je nominovat je?

Již je to pár měsíců, co jsme díky hlasům některých z vás, ale i veřejnosti, získali ocenění Český Goodwill 2022. Kromě skvělého pocitu, že naše práce má smysl a vědomí, že stejného názoru je i široká veřejnost, jsme také získali voucher na firemní teambuilding, nebo možnost prezentace v rádiu. 

A teď nastal čas předat štafetu dál. Rádi bychom nabídli možnost zasáhnout do nominací tohoto významného ocenění i vám - našim panelistům. 

Pokud máte ve svém okolí podnikatele nebo společnost, kterých si vážíte pro jejich odpovědný přístup k podnikání, férové jednání se zaměstnanci, zákazníky nebo dodavateli, či etický přístup k nejširšímu okolí firmy, můžete jim veřejně vyjádřit vaše uznání a ocenit jejich poctivou práci prostřednictvím nominace na ocenění Český Goodwill.
Český Goodwill, původní český projekt s tradicí od roku 2013, je primárně založen na nominacích veřejnosti, přičemž už samotná nominace je tím největším oceněním. Nominovat do 11. ročníku "firmových oscarů" můžete do 30. června, jednoduše z pohodlí domova, přes online nominační formulář ZDE