Díky Vám jsme byli nominováni na Český Goodwill 2022

Díky Vám jsme byli nominováni na Český Goodwill 2022

Díky Vám, našim členům panelu a Vašim příspěvkům na charitativní projekty, jsme byli nominováni na Český Goodwill 2022. Až do 30.9.2022 máte možnost hlasovat také za naši společnost.

Český Goodwill je ocenění pro firmy, které si lidi váží, říká se mu i FIRMOVÉ OSCARY.

Tento původně český projekt s desetiletou tradicí oceňuje podnikatele a firmy, které si lidé váží, pro jejich poctivou práci a morální kvality. Je založeno na nominacích veřejnosti, proto už samotná nominace je sama o sobě významným oceněním.

Díky Vám, našim členům, kteří již 10 let své odměny získané za vyplňování dotazníků proměňují na dobré skutky, jsme tuto nominaci získali také a jsme na to velice hrdí. Možná si někdo řekne, že to zas není tolik, že jsou i firmy, které přispívají mnohem větší částkou na dobrou věc, ale my všichni víme, z jakých příspěvků tato částka rostla. Odměny za dotazník se pohybují v průměru od 5 do 30 Kč a z této opravdu symbolické částky, jste dokázali finančně podpořit výcvik 12 asistenčních psů Pomocných tlapek, pomoct důstojnému odchodu na druhý břeh s organizací Cesta domů, přispět na válkou postiženou Ukrajinu, nebo požárem sužované České Švýcarsko, podporujete pediatrické oddělení Nemocnice Na Bulovce a mnoho dalšího.

Když jsme se některých z Vás při osobním setkání zeptali, proč využíváte jako možnost přispět na charitu právě náš panel, když je tolik jiných možností, Vaší odpovědí bylo "já vám prostě věřím, že to dáte tam, kam to patří". A my rozhodně nechceme zklamat Vaši důvěru, a i proto Vás budeme v Newsletterech, na naší webové stránce a sociálních sítích pravidelně informovat o tom, kam byly Vaše prostředky odeslané a k čemu slouží. Již v říjnovém Newsletteru pro Vás připravujeme krátkou reportáž, kde jsme si mohli vyzkoušet práci dobrovolníka na vlastní kůži.

O tom, kdo získá tuhle prestižní cenu můžete rozhodnout i Vy svým hlasem. Hlasovat za nás můžete do konce září na tomto odkazu https://www.cesky-goodwill.cz/nominace/1098/european-national-panels-s-r-o/ .


Zdroj: https://www.cesky-goodwill.cz/