Národní panel pro Národní park České Švýcarsko

Národní panel pro Národní park České Švýcarsko

Asi téměř každý z Vás v uplynulých dnech sledoval dění v Národním parku České Švýcarsko. Všem se nám ulevilo, když přišly zprávy, že situace je konečně pod kontrolou, ale my víme, že je to jen začátek dalšího boje, a proto jsme se rozhodli zařadit do nabídky našich charit i sbírku pro Národní park České Švýcarsko. Všem Vám, kteří na charity pravidelné přispíváte patří obrovské díky!

V uplynulých dnech mnoho z nás sledovalo situaci kolem požárů v tak oblíbeném Národním parku České Švýcarsko a asi nikdy jsme si tak moc nepřáli vydatný déšť jako v těchto dnech. Turistika je mezi Čechy velice oblíbená a toto překrásné místo jistě navštívil nejeden z nás a odnesl jsi odsud spoustu zážitků, dobil energii, nebo se vyfotil u Pravčické brány a zasmál se vtípkům převozníků na Soutěskách.

Všem se nám ulevilo, když se hasičům po několikadenním boji podařilo zkrotit plameny, ale co přijde teď? Asi všichni víme, že se už asi nikdy nepodaří napravit způsobené škody, ale můžeme se o to alespoň pokusit. Teď začíná těžká práce s obnovou infrastruktury postižených lesních oblastí a okolitých obcí, je potřeba pomoct lidem, kteří přišli o své domovy a také hasičům, kterých práce ještě zdaleka neskončila, a proto jsme se rozhodli zařadit do nabídky Charit, do kterých můžete přispět svojí odměnou za vyplněné dotazníky i sbírku pro České Švýcarsko.


Nyní je sbírka již k nalezení v nabídce Charit ČNP zde: https://www.narodnipanel.cz/index/contribution-to-charity/


Děkujeme za Vaši lidskost a Vaše příspěvky a věříme, že i naše společná podpora pomůže k tomu, abychom si mohli v budoucnu tato překrásná místa znovu užít!



Zdroj:

https://www.npcs.cz/

https://www.donio.cz/ceskesvycarsko

https://www.novinky.cz/domaci/clanek/vycerpani-hasici-nocni-fotky-z-likvidace-pozaru-v-hrensku-40404033