Nový katalog odměn

Nový katalog odměn

Představujeme nový katalog věcných odměn pro naše respondenty!

Dlouhé čekání je u konce, nový katalog odměn konečně dorazil. Najdete v něm zcela nové položky a levnější či kvalitnější alternativy nejoblíbenějších odměn z původního katalogu. Stejně tak se pokusíme zachovat několik starších odměn z původní nabídky za výhodnější ceny. Kromě klasických věcných odměn jsme se rozhodli rozšířit náš katalog i o další předplatné časopisů a elektronické poukazy.

Katalog odměn by měl reflektovat náš vděk za Vaši účast na výzkumech našich partnerů. Proto uděláme vše proto, abychom cenu jednotlivých položek udrželi na naprostém minimu (s ohledem na pořizovací cenu, náklady na poštovné/balné...). Stejně tak se pokusíme katalog průběžně aktualizovat s ohledem na Vaši zpětnou vazbu. U nových položek může dojít k náhlým změnám cen nebo k předčasnému vyřazení či náhradě (záleží na dostupnosti u našich dodavatelů). V takovém případě prosíme o strpení, odměnu brzy nahradíme.

Za rok 2017 a 2018 jsme odeslali téměř 15 000 katalogových odměn. Věcné odměny tedy i nadále zůstávají naší prioritou, abychom mohli respondentům nabídnout alternativu převodu oplatek na peníze. I nadále doporučujeme volbu doporučeného poštovného (od 2 000 oplatek automaticky zdarma), abychom mohli na 100 % garantovat úspěšné doručení (případně zdárný průběh reklamace a vrácení oplatek). Rovněž jsme připravení reagovat na jakékoli individuální požadavky (rada ohledně výběru, zacházení s odměnou, žádost o podrobnější popis/fotografii nebo barevnou alternativu...). Samozřejmostí je i roční záruka na každou věcnou odměnu (v případě zaslání nefunkčního zboží).

Za delší čekání na nový katalog se omlouváme. Stejně tak nás mrzí potenciální zrušené objednávky z důvodu skladové nedostupnosti a vyřazení. Odměny se i nadále pokusíme rozesílat 1-2 měsíčně, aby Vám zásilka dorazila do 30 dnů od objednání. Cca měsíc potrvá i kompletní zpracování objednávky předplatného. Elektronické poukazy se pokoušíme zasílat do 14 dnů od objednávky.

Děkujeme za Vaši přízeň a doufáme, že Vás nový katalog potěší.

Team ČNP

PS: Pokud se Vám nový katalog správně nenačítá, aktualizujte prosím stránku pomocí CTRL+F5