Tipněte si, kdo se v lednu stane Prezidentem ČR a vyhrajte 1000 Kč!

Tipněte si, kdo se v lednu stane Prezidentem ČR a vyhrajte 1000 Kč!

Zúčastněte se naší tipovací soutěže a uhodněte vítěze nadcházejících Prezidentských voleb v ČR. Pět z Vás získá finanční odměnu 1000 Kč.

Prezidentské volby 2023 jsou téměř za dveřmi. Z našich výzkumů již víme, že téměř 60 % z Vás má už jasno v tom, komu dáte svůj hlas.

Z původních 21 kandidátů se pro lednové volební utkání zatím rozhodlo 14 jmen. Je to pořád hodně, i když ty klíčové hráče bychom spočítali na jedné ruce. Jste zvědaví, jak to dopadne? Vyhraje někdo z očekávané TOP trojky? Dočkáme se konečně paní prezidentky? Nebo Češi překvapí a dočkáme se nečekaného?

A my jsme si u této příležitosti připravili pro Vás tipovací soutěž. Tipněte si, kdo lednové prezidentské volby v ČR vyhraje a získejte finanční odměnu 1000 Kč. Všechny správné tipy zařadíme do slosování a 5 z Vás, získá tuto částku.


V čem naše soutěž spočívá?

Odpovězte na jednoduchou otázku – Kdo se stane vítězem prezidentských voleb v ČR v roce 2023? 

Jak se zúčastnit?

Soutěž trvá od 14. listopadu 2022 do 10. ledna 2023, v tomto časovém rozmezí nám dejte svůj tip na vítěze. K zapojení do soutěže zveme všechny respondenty Českého národního panelu pozvánkou v emailu – takže tu svou najdete právě tam, anebo ve svém profilu v sekci Výzkumy a oplatky.

Kdo se může stát vítězem soutěže?

Výherci budou náhodně vylosování z těch, kteří si správně tipli vítěze Prezidentských voleb ČR 2023.  

Pravidla soutěže

Kompletní znění pravidel soutěže ,,Uhodněte vítěze Prezidentských voleb 2023 v ČR“.

1. POŘADATEL: European National Panels s.r.o. Štěpánská 611/14, 110 00, Praha 1, IČO: 24309427, info@narodnipanel.cz

2. NÁZEV SOUTĚŽE: "Uhodněte vítěze Prezidentských voleb 2023 v ČR

3. DOBA TRVÁNÍ: 14. 11. 2022 – 10. 01. 2023

4. PODMÍNKY ÚČASTI V SOUTĚŽI: Účastníkem soutěže s pořadovým označením ENPPV2023 se může stát osoba, která byla emailem pozvána k vyplnění online dotazníku a která vyplní validně celý dotazník a zodpoví požadované údaje, které stanovují pravidla soutěže.

5. VÝHRA: 5 x částka 1000 Kč ve formě oplatek připsaných na účet respondenta

6. ZPŮSOB VÝBĚRU VÝHERCE: Výhercem se stává osoba, která přesně tipne vítěze Prezidentských voleb 2023 v ČR a bude náhodně vylosována. Všechny unikátní ID správně tipujících respondentů budou vložené do náhodného slosování, kde bude vybráno 5 výherců.

Pro určení pořadí přijetí dotazníku u Pořadatele je rozhodné datum a čas přijetí v dotazovacím systému Pořadatele. Pokud správnou odpověď netipne ani jeden účastník, nárok na výhru nevzniká žádné straně.

Výherce dává souhlas s uveřejněním svého jména ve formátu iniciály a město /obec (např. pan Tomáš K. z Kolína) a to formou oznámení výsledků soutěže na webové stránce Pořadatele v sekci Novinky.

7. OZNÁMENÍ O VÝHŘE: K oznámení o výhře bude použit email a vítěz bude kontaktován telefonicky.

8. PŘEDÁNÍ VÝHRY: Pořadatel se zavazuje informovat výherce o jeho výhře nejpozději do 10 pracovních dnů od vyhlášení výsledků voleb (termín prezidentských voleb je 13. a 14. ledna 2023). Nejpozději k tomuto termínu bude výhra připsána na oplatkový účet výherce, a to ve výši 10 000 oplatek (1000 Kč).

9. SOUHLAS S PRAVIDLY A OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ: Odpovědí na soutěžní otázku vyjadřuje účastník soutěže dobrovolně svůj výslovný souhlas s pravidly a současně dává ve smyslu zákona č. 101/2001 Sb. a zákona č.480/2004 Sb. svůj výslovný souhlas Pořadateli. Těmito údaji se rozumí jméno a příjmení účastníka, jeho adresa (ulice, číslo popisné, město/obec a PSČ), telefon a email výhradně pro účely distribuce výhry; s případným zveřejněním svých osobních údajů v rozsahu: jméno, první písmeno příjmení a město/obec na výherní listině na internetových stránkách Pořadatele - svůj souhlas může účastník písemně odvolat zasláním požadavku na adresu support@narodnipanel.cz. Pokud odmítne vítěz poskytnout údaje stanovené pravidly soutěže, bude ze soutěže vyřazen a výhra bude předána dalšímu v pořadí.

10. DALŠÍ DŮLEŽITÉ PODMÍNKY SOUTĚŽE: Účastnící se soutěže zúčastní s vědomím, že nejsou oprávněni požadovat jiné než finanční plnění formou připsaných oplatek na jejich účet v ČNP. Pořadatel tímto není vůči účastníkům soutěže nijak zavázán, účastníci nemají nárok na jakákoliv jiná plnění ze strany Pořadatele než na ta, která jsou uvedená v těchto pravidlech. Výhry jsou právně nevymahatelné. Soutěže se nemohou účastnit právnické osoby a zaměstnanci Pořadatele ani jejich rodinní příslušníci. Úplné znění pravidel bude po dobu konání soutěže nepřetržitě k dispozici na webu Pořadatele https://www.narodnipanel.cz/news. Pořadatel soutěže je oprávněn kontrolovat podmínky pro účast v soutěži a v případě sporu posoudit a s konečnou platností rozhodnout o jakékoliv otázce se soutěží spojené.

Děkujeme za účast v soutěží a držíme Vám palce!

Tým ENP